GARANTIEPAKKET

UNIEK IN DE REGIO: Je rijbewijs voor een vaste prijs!

✓ 100% slagingspercentage !

✓ Je rijbewijs voor een vaste prijs !

✓ Onbeperkt rijden, zoveel als nodig is !

1 vaste prijs tot dat jij je rijbewijs haalt.
Hoe vet is dat?

Haal nu je rijbewijs voor een vaste afgesproken prijs en geen cent meer!

Als enige in Nederland en zonder adders onder het gras kunt u bij rijschool rotterdam uw rijbewijs halen tegen een vaste afgesproken prijs. Er komt voor u dus geen cent extra bij !

Heb je behoefte aan de zekerheid om te slagen en je autorijbewijs te halen? Rijschool Rotterdam biedt je deze zekerheid! Voor een vast bedrag kun je autorijlessen volgen met onze garantiepakket. Voor maar €2.900,- haal je gegarandeerd je autorijbewijs, ongeacht hoeveel rijlessen je neemt. Het gehele traject kun je zeer snel doorlopen of in eigen tempo, je plant namelijk zelf de rijlessen in. Heb je interesse in onze garantiepakket? Dan is een gratis en vrijblijvende proefles verplicht.

Plan jouw proefles direct hier!

Aanmeldformulier

Het pakket met rijbewijsgarantie

Het voordeel van dit pakket is dat je samen met je instructeur gaat kijken naar het aantal rijlessen dat je in moet plannen. Of je nou 40, 50, 60 of 100 rijlessen nodig hebt: de prijs blijft altijd hetzelfde. Er zal een tussentijdse toets plaatsvinden om je nog beter voor te bereiden. En ben je gezakt? Geen zorgen, er komen geen extra kosten bij want in dit pakket zitten maar liefst 5 praktijkexamens! Alle rijlessen die je neemt tussen je examens zijn ook inbegrepen. Zo haal jij met alle zekerheid je autorijbewijs bij Rijschool Rotterdam. Benieuwd naar onze garantiepakket? Neem contact met ons op en we nemen de mogelijkheden graag met je door.

Meer dan alleen autorijden met een rijbewijs B

Wanneer je in het bezit bent van je rijbewijs B, mag je naast een personenauto ook met een bromfiets of scooter de weg op. Dit geldt ook voor bestelauto’s en busjes van maximaal 3500kg en met maximaal 8 zitplaatsen (exclusief die van de bestuurder). Tot slot mag je met je rijbewijs B met een aanhanger of oplegger van maximaal 750kg rijden. Let er wel op dat het gewicht van de auto en de aanhanger samen niet meer dan 3500kg mag zijn. Met je rijbewijs B kun je dus meer dan alleen autorijden.

Hoe behaal ik mijn rijbewijs B?

Bij rijschool Rotterdam kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf de dag dat jij 17 jaar oud bent geworden mag je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag onder begeleiding van door jou gekozen coach(es) de weg op. Je hoeft dus niet meer tot je 18e verjaardag te wachten om eindelijk met rijlessen te mogen beginnen. Door het volgen van voldoende rijlessen, dit aantal verschilt per persoon, word je helemaal klaargestoomd voor het CBR praktijkexamen. Ben je geslaagd? Dan kun je je rijbewijs B aanvragen bij het gemeentehuis. Neem gerust contact met ons op of schrijf je direct in voor je eerste rijles!