Auto rijlessen met een pakket in Rotterdam

Leer de auto beheersen met onze rijlessen in een pakket

We begrijpen dat iedere leerling uniek is. Daarom bieden wij verschillende pakketten met rijlessen aan die zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften en snelheid van leren te voldoen. Of je nu een snelle leerling bent die na een pakket van een paar rijlessen al klaar is voor het examen in de auto, of iemand die graag de tijd neemt om alle ins en outs van het autorijden onder de knie te krijgen bij onze rijschool; er is altijd een rijlessen pakket dat perfect bij jou past. Het gaat er niet om hoe snel je leert, maar hoe goed. Zo zorg je ervoor dat je veilig de weg op gaat met jouw rijbewijs BE.

✔ v.a. 16,5 jaar
✔ 98% slagingspercentage !
✔ Één vaste instructeur

Zilver
€ 990
20x rijlessen
1x Cbr rijexamen
1x Gratis proefles
1x Gratis inschrijving
 
Gold
€ 1350
30x rijlessen
1x Cbr rijexamen
1x Cbr herexamen
1x Gratis proefles
1x Gratis inschrijving
Platinum
€ 1700
40x rijlessen
1x Cbr rijexamen
1x Cbr herexamen
1x Gratis proefles
1x Gratis inschrijving
Spoed zilver
€ 850
15x rijlessen
1x Cbr rijexamen
1x Gratis proefles
1x Gratis inschrijving
Rijbewijs in 1 maand
Spoed Goud
€ 1200
25x rijlessen
1x Cbr rijexamen
1x Gratis proefles
1x Gratis inschrijving
Rijbewijs in 1 maand
Losse rijles met korting €39,95,- | CBR Praktijkexamen €290,- | Eenmalige inschrijfkosten € 19,95

Meest gestelde vragen

Wat zit er in een pakket?

Tijdens je proefrijles stellen we het pakket samen. En dan regelen we de volgende zaken; je rijlessen, als het nodig is je theoriecursus en natuurlijk je rijexamen. Extra’s zoals een Tussentijdse Toets of een faalangst examen zijn bij rijschool rotterdam ook mogelijk.

Via de website van het CBR regel je zelf het theorie-examen en de CBR gezondheidsverklaring.

Wat kost een pakket?

Het aantal lessen bepaalt de kosten van je pakket.

De kosten van een rijbewijs zijn voor het belangrijkste deel van twee factoren afhankelijk. Ten eerste hoeveel aanleg heb je met het besturen van een auto. Ten tweede hoeveel rijervaring heb je al opgedaan met eventuele eerdere lessen. De pakketten starten bij rijschool rotterdam al vanaf 850 euro.

Ik kan al auto rijden

Goed om te horen dat je al kan rijden. Afhankelijk van jouw rijervaring kunnen wij de proces tot het behalen van jouw rijbewijs versnellen. Hiervoor hebben wij twee speciale pakketten gemaakt namelijk de spoed zilver en spoed goud. Afhankelijk van jouw rijervaring kijken wij samen met jou welke pakket het beste bij je past.

Bij rijschool rotterdam kijken we samen met jou welke rijervaring jij hebt. Je ontwikkeld jezelf altijd vanaf het punt waar je bent gebleven.
In de proefrijles laat je zien wat je al kan en dat scheelt rijlessen.

Gratis proefles

De proefrijles is gratis als je bij ons komt lessen en anders 34,95 euro. Je betaalt de proefrijles contant in de leswagen en je krijgt die 34,95 euro terug als een extra korting op je pakket.

Vanaf welke leeftijd mag ik al gaan rijden?

Bij rijschool Rotterdam kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf de dag dat jij 17 jaar oud bent geworden mag je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag onder begeleiding van door jou gekozen coach(es) de weg op. Je hoeft dus niet meer tot je 18e verjaardag te wachten om eindelijk met rijlessen te mogen beginnen.

Zet vandaag nog de eerste stap

Waarom zou je nog wachten? Ontdek zelf wat de beste manier is om te leren rijden in de auto met de rijlessen uit een pakket op maat. Neem contact met ons op om een gratis proefles aan te vragen en een voorproefje te krijgen van onze rijlessen. Tussen onze recensies vind je ook alvast wat impressies van hoe het is om bij ons jouw rijbewijs te halen.