Lespakketten

Rijlessen bij de leukste rijschool van rotterdam

Autorijles pakketten

Ben jij op zoek naar de juiste rijopleiding om jouw rijbewijs te halen? Rijschool Rotterdam biedt autorijles aan, zodat je ontspannen leert autorijden. Onze rijinstructeurs zijn opgeleid om je controle te geven op de weg. Zodat je veilig en met zelfvertrouwen aan het verkeer deelneemt. Bekijk hieronder onze aanbod.

✔ v.a. 16,5 jaar
✔ 98% slagingspercentage !
✔ Één vaste instructeur

Zilver
€ 990
20x rijlessen
1x Cbr rijexamen
1x Gratis proefles
1x Gratis inschrijving
 
Gold
€ 1350
30x rijlessen
1x Cbr rijexamen
1x Cbr herexamen
1x Gratis proefles
1x Gratis inschrijving
Platinum
€ 1700
40x rijlessen
1x Cbr rijexamen
1x Cbr herexamen
1x Gratis proefles
1x Gratis inschrijving
Spoed zilver
€ 850
15x rijlessen
1x Cbr rijexamen
1x Gratis proefles
1x Gratis inschrijving
Rijbewijs in 1 maand
Spoed Goud
€ 1200
25x rijlessen
1x Cbr rijexamen
1x Gratis proefles
1x Gratis inschrijving
Rijbewijs in 1 maand
Losse rijles met korting €39,95,- | CBR Praktijkexamen €290,- | Eenmalige inschrijfkosten € 19,95

Meest gestelde vragen

Wat zit er in een pakket?

Tijdens je proefrijles stellen we het pakket samen. En dan regelen we de volgende zaken; je rijlessen, als het nodig is je theoriecursus en natuurlijk je rijexamen. Extra’s zoals een Tussentijdse Toets of een faalangst examen zijn bij rijschool rotterdam ook mogelijk.

Via de website van het CBR regel je zelf het theorie-examen en de CBR gezondheidsverklaring.

Wat kost een pakket?

Het aantal lessen bepaalt de kosten van je pakket.

De kosten van een rijbewijs zijn voor het belangrijkste deel van twee factoren afhankelijk. Ten eerste hoeveel aanleg heb je met het besturen van een auto. Ten tweede hoeveel rijervaring heb je al opgedaan met eventuele eerdere lessen. De pakketten starten bij rijschool rotterdam al vanaf 850 euro.

Ik kan al auto rijden

Goed om te horen dat je al kan rijden. Afhankelijk van jouw rijervaring kunnen wij de proces tot het behalen van jouw rijbewijs versnellen. Hiervoor hebben wij twee speciale pakketten gemaakt namelijk de spoed zilver en spoed goud. Afhankelijk van jouw rijervaring kijken wij samen met jou welke pakket het beste bij je past.

Bij rijschool rotterdam kijken we samen met jou welke rijervaring jij hebt. Je ontwikkeld jezelf altijd vanaf het punt waar je bent gebleven.
In de proefrijles laat je zien wat je al kan en dat scheelt rijlessen.

Gratis proefles

De proefrijles is gratis als je bij ons komt lessen en anders 34,95 euro. Je betaalt de proefrijles contant in de leswagen en je krijgt die 34,95 euro terug als een extra korting op je pakket.

Vanaf welke leeftijd mag ik al gaan rijden?

Bij rijschool Rotterdam kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf de dag dat jij 17 jaar oud bent geworden mag je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag onder begeleiding van door jou gekozen coach(es) de weg op. Je hoeft dus niet meer tot je 18e verjaardag te wachten om eindelijk met rijlessen te mogen beginnen.