Platinum pakket

Naar aanleiding van de proefrijles hebben we gezien dat je aanleg hebt voor autorijden. Je doet het beter dan 65% van de leerlingen die voor het eerst rijles hebben. We schatten in dat je met 20 blokuren voldoende geleerd hebt om examen te doen.

✓ 40 rijlessen

✓ 1x CBR rij-examen

✓ 1x CBR her-examen

✓ 1x Gratis proefles

Rijlessen bij de leukste Rijschool Rotterdam!

EXAMENGERICHT RIJLESSEN
Door het volgen van examengerichte rijlessen, maak jij jezelf 100% klaar voor het praktijkexamen.

GRATIS PROEFLES
Met een gratis proefles kan de rijinstructeur jou een inzage geven hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

EEN VASTE, EERLIJKE RIJ-INSTRUCTEUR
Bij rijschool Rotterdam krijg je eerlijke feedback en heb je altijd een vaste rij-instructeur, wij zorgen ervoor dat ook jij je rijbewijs haalt.

Wij hebben maar 1 doel, en dat is jou zo snel mogelijk helpen met het behalen van je rijbewijs – we hebben niet voor niets de hoogste slagingspercentage als Rijschool Rotterdam!

Vul de formulier hiernaast in voor PLATINUM pakket

Platinum pakket

Premium rijlessen in Rotterdam en omgeving !

Met minder lessen, sneller je rijbewijs behalen.

Uit jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat hoe langer het duurt voor het behalen van je rijbewijs, hoe meer lessen je nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld 1x per week les, dan ben je elke keer meer tijd kwijt met het herhalen van de vorige les.

Vaak zie je dat heel veel leerlingen stoppen met rijlessen na het eerste rij-examen omdat op examen gaan duur is. Bij rijschool Rotterdam krijg je gratis extra herexamen als je zakt. Jij betaald dan alleen nog voor je rijlessen en wij betalen jouw herexamen. We werken dan aan de fout waarop je bent gezakt. Grote kans dat je bij je herexamen slaagt.

Gratis her-examen

Wanneer jij niet slaagt nadat je het pakket hebt afgenomen welke rijschool Rotterdam jou heeft geadviseerd, dan krijg jij je vervolgexamen geheel gratis van ons.

Deze actie geldt alleen wanneer jij vier blokuren van 100 minuten koopt. Dit zijn dan in totaal 8 rijlessen x 34,95 = € 279,60. Middels deze methode bespaar jij geld op je examengeld waarmee je eigenlijk je rijlessen kunt betalen om jezelf klaar te stomen voor het behalen van je rijbewijs!

Je werkt aan je fouten waarop je bent gezakt en vergroot je alsnog de kans om te slagen.