Haal je rijbewijs bij de leukste rijschool van Rotterdam en omgeving

 

Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV…heerlijk!

Wij zijn als rijschool voornamelijk actief in de steden RotterdamGoudaSchiedamNieuwerkerk ad IJsselCapelle ad IJsselBergschenhoek en barendrecht!

Premium rijlessen in rotterdam en omgeving

☑ Een gegarandeerd hoge kwaliteit van de rijlessen

☑ Een unieke en zeer effectieve lesmethode

☑ Elke rijles dezelfde, goed gekwalificeerde instructeurs

☑ Uitsluitend nieuwe lesauto’s

☑ Geen wachttijd, dus gelijk beginnen met lessen

☑ Geen extra kosten bij lessen op weekenden

☑ Hoog slagingspercentage van 98%

☑ Kortom: RIJSCHOOL ROTTERDAM, zeker geslaagd!

WACHT NIET LANGER! WE ZIEN EEN TOELOOP OP LESTIJDEN EN RIJEXAMENS

DE #1 RIJSCHOOL VAN ROTTERDAM EN OMGEVING

Sneller je rijbewijs met minder lessen

Hoe langer je rijopleiding duurt, hoe meer lessen je nodig hebt. Dat blijkt uit jarenlange ervaring. Bij rijschool Rotterdam kan je meerdere lessen per week afspreken. Daardoor leer je sneller autorijden. Je rijbewijs halen kan bij ons snel!

Stel je rijbewijs halen niet uit

Bij andere rijscholen moet je alles in één keer betalen. Daarom stellen veel leerlingen hun rijopleiding uit tot ze het kunnen betalen.

Onze gezamenlijke doel

Wij hebben maar 1 doel, en dat is jou zo snel mogelijk helpen met het behalen van je rijbewijs – we hebben niet voor niets de hoogste slagingspercentage als rijschool in de regio!

ONZE GESLAAGDE LEERLINGEN ❤️️

Lessen bij RijschoolRotterdam.nl kan ik iedereen bevelen, lessen op eigen tempo in een nieuwe auto

Frank van PuttenRijlessen in Hoogvliet

Aardige en grappige rijinstructeur met veel geduld en goede aanwijzingen. Zeker de beste rijschool van Spijkenisse.

Melanie PlasRijlessen in Rotterdam-Noord

Rijschool Rotterdam is een goede instructeur die alles duidelijk en rustig uitlegt. Ik heb alles in één keer gehaald zonder heel veel extra lessen te moeten nemen.

Rob KerkerRijlessen in Barendrecht

Super rijschool met hele professionele lessen waar je goed en veilig leert rijden. Verder wordt je uitstekend voorbereid om je examen te halen. Zeker de beste rijschool van Rotterdam voor mij !

HananeRijlessen in Rotterdam-west

Top rijschool, met top rijinstructeur die je alles uitlegt en je natuurlijk ook op je foute wijst op een normale toon. Met alle tips ben ik in 1x geslaagd. Zeker aan te raden!

Mohammed El MokhtariRotterdam-Zuid

zeer bekwame instructeur die met de cursist meedenkt. Daarnaast zeer flexibel en hoge mate van service. absolute aanrader

GwendolynBarendrecht

Super fijne rijlessen gevolgd! Eerlijk advies en hele gezellige rijlessen gehad! Super tevreden en had dan ook binnen 2 maanden mijn rijbewijs gehaald. Een echte aanrader!

RomyRotterdam-Zuid

Heel blij en tevreden dat ik voor RijschoolRotterdam.nl heb gekozen. Een echte aanrader. Mijn instructeur was geduldig en gaf direct en concrete feedback over mijn rijvaardigheid.

Marianne PopkenCapelle ad IJssel

Ik heb een hele goede ervaring met rijschoolRotterdam.nl ! Mo had altijd erg veel geduld en gaf altijd duidelijke aanwijzingen en feedback waardoor ik goed wist waar ik aan toe was. Dit was heel erg fijn.

SamiraHoogvliet

Ik was angstig in het verkeer.Ik zocht een rijinstructeur die ervaring heeft met mensen met angst in het verkeer en iemand die geduldig is. Met Google en recensies te lezen van deze website had ik besloten voor een proefles. Met resultaat een geduldige instructeur en best gezellig .

ClaraRotterdam-Zuid

In 1 keer geslaagd! Een echte aanrader! En met veel plezier kijk ik terug hoe ik les gekregen heb.

Daan KorteveerBarendrecht

Goede rijschool, leert je heel goed en snel. Super bedankt RijschoolRotterdam.nl !

JordyRotterdam-zuid

Goede ervaring, ging met een goed gevoel mijn examen in. Rijschool Rotterdam heeft een duidelijke uitleg tijdens de lesuren.

Jenny BoonRotterdam-Zuid